Regiotaxi Gelderland doet er alles aan om WMO pashouders zo goed mogelijk te vervoeren. Daarom zoeken zij steeds naar de beste manier om u van dienst te zijn. Als pashouder en inwoner van Apeldoorn krijgt u vanaf 1 maart misschien ook te maken met een proef om de ritten beter te organiseren. Die proef doen ze met taxiritten vanaf het Gelreziekenhuis (voorheen Lukas ziekenhuis) in Apeldoorn.


Zij hebben de proef ‘Kort’ genoemd, omdat we Wmo-pashouders van Apeldoorn eenvoudig en snel van het ziekenhuis naar huis willen brengen. Het wordt namelijk eenvoudiger om vanuit het ziekenhuis een rit naar huis te bestellen. U steekt simpelweg uw vervoerspas in een zuil en u ziet precies hoe laat u vertrekt. Dus een ‘korte’ rit en snel besteld. De bus vertrekt elk half uur.
Wilt u vanuit het ziekenhuis naar een andere bestemming reizen dan uw huis, dan is het verstandig de rit te reserveren voor u naar het ziekenhuis vertrekt.
In het bijgevoegde foldertje leest u hoe het precies werkt. Mocht u het foldertje kwijt raken, dan is er niets aan de hand. U hoeft alleen te onthouden waar de zuil staat en uw vervoerspas bij de hand te houden. Folder Regiotaxi Kort