Open dag ALTV Daisy 2 april

Op zaterdag 2 april is er bij ALTV Daisy een Open Dag. Heb je altijd al willen tennissen of wil je deze leuke sport na lange tijd weer oppakken? Kom dan langs op 2 april, speel een potje tennis en laat je informeren over de mogelijkheden bij onze club.

Daisy is een gezellige tennisvereniging die prachtig in het groen van Berg en Bos ligt. Het fijne terras nodigt echt uit om na het tennissen nog even te blijven. Bij ALTV Daisy vinden we het belangrijk dat ook nieuwe leden zich thuis voelen en we helpen je dan ook graag om clubgenoten te ontmoeten. Dat kan bijvoorbeeld door mee te doen aan één van de toernooien of bijvoorbeeld de Mixed Toss-avonden die tijdens het seizoen georganiseerd worden.Wat kun je op de Open Dag beleven?
Laat je kind gratis kennismaken met tennis in tijdens een kidsclinic. Of sla zelf een balletje om te proberen of deze sport iets voor jou is. Hoe hard kun jij serveren? Met onze servicemeter meten we jouw topsnelheid. De tennisrackets liggen al klaar!

In de loop van de middag zullen er mooie demonstratiewedstrijden gehouden worden. En natuurlijk zijn er diverse (bestuurs)leden van de vereniging aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Kortom, het wordt vast en zeker een gezellige dag aan de Callunalaan. De Open dag begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Zien we jou ook op 2 april?

Meer informatie en adres: A.L.T.V. Daisy, Callunalaan 7, 7313GA Apeldoorn www.altvdaisy.nl

Postbus 2905
7301 EH Apeldoorn