Tot 2 april reageren op gepland wegenonderhoud

De gemeente heeft plannen klaarliggen voor aanbesteding van het laatste stukje asfaltonderhoud in de wijk. In dit artikel kunt u daarmee over lezen.

Belangrijk is dat u tot 2 april a.s. de mogelijkheid heeft om vragen en opmerkingen over deze plannen te maken. U kunt bellen of mailen met projectleider Sander Baan via s.baan@apeldoorn.nl of 06 – 51552232.

De werkzaamheden

In 2017 is de gemeente begonnen met het asfaltonderhoud in de wijk Berg & Bos. Vanaf 2017 zijn elk jaar een aantal wegen aangepakt en voorzien van een nieuwe laag asfalt. Dit najaar is het laatste deel van het asfaltonderhoud in onze wijk aan de beurt. De straten Vonderlaan, Dennenlaan, Coniferenlaan en laatste deel van de Valkenberglaan krijgen een nieuwe laag asfalt. Naast deze werkzaamheden worden maatregelen genomen om de 30 km/uur zone in de wijk verder te benadrukken en sluipverkeer te ontmoedigen. Denk daarbij aan maatregelen zoals plateaus en drempels  en de vormgeving van kruisingen en wegbreedtes. Waar nodig en mogelijk worden deze aangepast passen op de maximum snelheid van 30 km/uur. Aanwonenden hebben een  Informatiebrief bewoners ontvangen van de gemeente. Op de website van de gemeente Apeldoorn kunt u de detailplannen inzien via Inzage wegenonderhoud  Daar vindt u tevens een link naar een kaartje met informatie.

Postbus 2905
7301 EH Apeldoorn