Skip to main content

Energie loket gemeente open sinds 18 januari 2017

Januari 2017

Op 18 januari 2017 om 16:00 heeft wethouder Mark Sandmann van de gemeente Apeldoorn het nieuwe energieloket ‘Energiek Wonen’ geopend.
Dit loket is gehuisvest in de Kavels en Panden winkel aan Marktplein 33 te Apeldoorn: U bent daar van harte welkom !

Wat is Energiek Wonen?

Voor vragen over energie besparen kunnen woningeigenaren gratis terecht bij Energiek Wonen van de gemeente Apeldoorn. Voor het zelf opwekken van energie, voor energiebesparende maatregelen in huis en voor informatie over subsidies en leningen. De adviseurs zijn op de hoogte van de mogelijkheden en leggen die helder uit. Samen met de woningeigenaar maken zij een energieplan voor de woning. Voor meer informatie: kijk op Energiek wonen

De adviseurs van Energiek Wonen werken intensief samen met de energiecoaches. Onze vrijwillige energiecoaches vinden het leuk om woningeigenaren te helpen met vragen over energiebesparing in hun huis. Zij gaan met mensen thuis in gesprek over hun woning en energieverbruik. Zij kunnen foto’s van de woning maken met een warmtecamera (mocht u dat zelf al niet gedaan hebben tijdens ons project Infrarood). Ze geven informatie over de besparingsmogelijkheden en helpen de woningeigenaar om eigen keuzes scherp te krijgen.

Tekst: Otto Verkerke