Skip to main content

Julianatoren samen met Van Hoorne

Historie uit Maart 2014 :

Julianatoren gaat samenwerken met Van Hoorne Entertainment! Vrijwel gelijktijdig benadrukken Jeroen Buter (Algemeen Directeur Julianatoren) en Michael van Hoorne (Directeur Van Hoorne Entertainment) enthousiast de nauwe samenwerking welke dit seizoen van start gaat.

“Dit wordt fantastisch voor families!”
Grote en spectaculaire shows voor gezinnen met kinderen tot en met twaalf jaar zullen aankomend seizoen volop in de Julianatoren te vinden zijn.
jules
Volop entertainment!

Van Hoorne Entertainment is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van familie-entertainment en behoort inmiddels tot de top 3 van Nederlandse familie-entertainmentproducenten. De keuze om het entertainment in het pretpark door hen te laten produceren was voor Julianatoren dan ook snel gemaakt. Een samenwerking tussen twee zulke grote en ervaren partijen staat gegarandeerd voor een groot succes. Wat kunnen de grote en kleine bezoekers verwachten?
Een spectaculaire openingsshow door Jul de Muis en Julia, een dansshow van Julia waarbij niemand stil kan blijven zitten, een vrolijke eindshow, meet & greets met beide mascottes en tijdens de avondopenstelling wordt in een 45 minuten durende show de Gouden Gatenkaas Bokaal uitgereikt. Uiteraard zal een grote spectaculaire park show in het seizoen niet ontbreken!

Winnen?
Om deze geweldige samenwerking te vieren, houden de Julianatoren en Van Hoorne Entertainment verschillende win acties.
Op www.facebook.com/julianatoren en www.facebook.com/vanhoornejunior lees je in de komende periode hoe jij mee kunt doen en daarmee kans maakt op fantastische prijzen zoals toegangskaarten en gezinsabonnementen.
Houd beide pagina’s dus goed in de gaten!