Skip to main content

Kerstwijkfeest op 17 december!

De kerstdagen staan voor de deur en viert de Wijkvereniging Berg en Bos samen met de bewoners van de wijk. Ook mensen uit andere wijken van Apeldoorn zijn van harte welkom. Op zaterdag 17 december van 10:00 uur tot 20:00 uur verandert het schoolplein van de Berg en Bosschool in een winterwonderland. Er zijn activiteiten voor jong en oud, een echte schaatsbaan en natuurlijk glühwein en lekkers. De kerstman komt langs in zijn arrenslee en gaat graag met bezoekers op de foto. Het mooiste kersthuis van de wijk en de beste kerstFoutfit vallen in de prijzen. Deelname aan alle activiteiten is helemaal gratis.

Programma zaterdag 17 december

– 10:00 uur tot 16:00 uur – Knutselen voor kinderen
– 10:00 uur tot 12:00 uur en 14:00 uur tot 16:00 uur – Op de foto met de kerstman
– 17:00 uur tot 20:00 uur – Foute kersttruienborrel: wie heeft de beste kerstFoutfit van Berg en Bos?
– 19:00 uur – Christmas Carols

Hele dag

– Foodtruck met glühwein en lekkere kerstgerechten (tegen betaling)
– Attracties: stormbaan, schaatsbaan, ijspegel vangen, ski’s
– Livemuziek op verschillende momenten op de feestdag

Kom borrelen in je kerstFoutfit

Een kerstfeest is niet compleet zonder foute outfit! Kom naar het feest en natuurlijk naar de borrel om 17:00 uur in je creatiefste outfit en maak kans op een leuke prijs. Geen zorgen: je bent niet de enige!

Wie heeft het mooist versierde huis?

In aanloop naar kerst is het natuurlijk fantastisch om de huizen in Berg en Bos te zien veranderen in mooi versierde kersthuizen. Een jury van kerstsfeerexperts gaat 16 december de wijk door om het mooist versierde huis op te sporen. De winnaar wordt op het kerstwijkfeest op 17 december in het zonnetje gezet. Wil je jouw huis opgeven of een ander mooi huis in de wijk? Stuur een mailtje naar secretariaat@wijkbergenbos.nl en dan komt de jury ook bij jouw huis langs.

Verder nog iets?

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje: schoolplein Berg en Bosschool, Soerenseweg 105, Apeldoorn. Voor wie is dat feestje?  Voor bewoners en kinderen uit de wijk Berg en Bos en hun  vrienden maar ook uit aangrenzende buurten zijn bewoners en kinderen welkom. Wil je ook online op de hoogte blijven? Check dan de Facebook-pagina Wijkvereniging Berg en Bos.