Skip to main content

Koffie en theemiddagen

Door Irene Steendam en Gustaaf van den Brand

Het was wederom een geslaagde koffie- en theemiddag op woensdag 1 november in de prachtige recreatieruimte op de bovenste verdieping van Parkflat de Arendsburght. In totaal waren ruim 30 wijkbewoners aanwezig. Fijn om te zien dat steeds meer wijkbewoners de weg er naartoe weten te vinden! Na een kopje koffie of thee met koekjes van banketbakkerij Maassen gaven Marjon Kleinleugenmors en Carlijn Linskens van Stimenz een presentatie over waar je terecht kunt als je vragen hebt over hoe je langer zelfstandig kunt blijven wonen als je ouder en/of hulpbehoevend wordt.

Soms is het niet duidelijk waar je moet zijn voor je vragen. Stimenz biedt uitkomst op velerlei gebieden en biedt seniorenvoorlichting thuis aan ouderen die daar behoefte aan hebben. Een ouderenadviseur kan samen met u en/of uw mantelzorgen passende mogelijkheden bekijken. Samen met andere netwerkpartners wordt er dan naar oplossingen gezocht. Neem gerust contact op met Stimenz.Zij helpen u graag verder. Kijk voor meer informatie op www.stimenz.nl of neem telefonisch contact op via 088 7846464.

Een samenvatting van de presentatie vindt u terug via de volgende link:  Presentatie Stimenz

Na de presentatie werd er nog gezellig verder gepraat onder het genot van nog meer koffie en thee met nog meer koekjes erbij.

Op woensdagmiddag 13 maart 2024 staat de volgende koffie-en theemiddag gepland. Die zal wederom plaatsvinden op de 11de verdieping van de Arendsburght. Wij willen de middag dan weer larderen met een presentatie over een onderwerp dat velen zal interesseren. Dit keer zal Stichting Behoud Juniperbos aanwezig zijn en vertellen over de doelstellingen en activiteiten van de stichting.

De koffie, thee en koekjes zijn wederom gratis! Vanzelfsprekend gaan wij ervan uit dat deelnemers aan de bijeenkomst lid zijn van de wijkvereniging. Aanmelden als lid kan via de website www.wijkbergenbos.nl of door een mailtje te sturen aan secretariaat@wijkbergenbos.nl met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Een telefoontje naar een van de bestuursleden kan natuurlijk ook. Hun gegevens staan op de achterpagina van het wijkblad.

Wij hopen weer vele wijkbewoners te mogen ontmoeten op deze informatieve en ongetwijfeld weer gezellige middag.

Alle wijkbewoners zijn welkom, dus niet alleen bewoners van Parkflat de Arendsburght!