Skip to main content

Midwintermarathon 2-4 februari 2024

In het weekend van 3 en 4 februari 2024 wordt de Midwintermarathon weer gehouden. De laatste editie van dit runners festijn vond plaats in 2023.

Alle informatie rond dit evenement vindt u ook op de website van de marathon  Midwintermarathon

Dit jaar dus weer een ouderwetse marathon op zondag 4 februari om en rond onze wijk. Op die dag is net als voorheen het verkeer in en uit onze wijk beperkt en zijn delen van de  Jachtlaan, J.C.Wilslaan en Amersfoortseweg niet toegankelijk.

Alle grote marathons lopen over de Jachtlaan en Wilslaan langs de wijk; de route van Mini Marathon en de Acht van Apeldoorn lopen door de wijk via de Juniperlaan, Wildernislaan en 2e Beukenlaan naar de Amersfoortseweg. Details vindt u op de kaart via de volgende link : Bereikbaarheid.

Bewoners van Berg en Bos kunnen de wijk in en uit via de kruising Soerenseweg/Jachtlaan. Deze oversteek is alleen afgesloten tijdens de doorkomsten van de lopers tussen 11.00 en 11.35 uur, 11.40 en 12.10 uur resp. 14.45 en 15.30 uur. Een kaart met de oversteek kunt u vinden op de website van de Marathon onder Bereikbaarheid.
Daarnaast kunt u via de 1e Beukenlaan de Amersfoortseweg op, maar alleen linksaf richting Nieuw Milligen. Het oversteken van deze kruispunten is alleen toegestaan indien de situatie het op dat moment toelaat. Politie en verkeersregelaars houden op deze kruispunten toezicht.

Achter de “Lees Meer” button zijn de beperkingen voor het verkeer in en rond de wijk ook in detail weergegeven.

SOERENSEWEG
De Soerenseweg (gedeelte tussen de Burglaan en Loolaan) is 4 februari van 9.00 tot 19.00 uur afgesloten. Het gedeelte tussen de Juniperlaan en Hoog Soeren is afgesloten tussen 10.30 en 16.30 uur.

RING/JACHTLAAN
Op de RING/Jachtlaan (gedeelte tussen de rotonde AGOVV en de Naald) is tussen 10.30 uur en 16:30 uur geen verkeer mogelijk in noordelijke en zuidelijke richting.

JC WILSLAAN
De JC Wilslaan is op 4 februari tussen de rotonde bij AGOVV en de Amersfoortseweg afgesloten tussen 10.30 en 16.30 uur.

LAAN VAN SPITSBERGEN
De Laan van Spitsbergen is tussen de rotonde bij AGOVV en de Asselsestraat tussen 10.30 en 15.45 uur afgesloten.

AMERSFOORTSEWEG
De Amersfoortseweg is de gehele dag vanuit Apeldoorn in de richting Nieuw Milligen toegankelijk. Vanaf Nieuw Milligen is deze weg naar Apeldoorn (De Naald) afgesloten vanaf 10.30 uur.
Om 16.30 uur gaat de Amersfoortseweg weer open voor verkeer richting De Naald.