Skip to main content

Oproep steun Kids College Apeldoorn

Kids College Apeldoorn (zie website: kidscollegeapeldoorn.nl) is een weekendschool voor kinderen uit groep 7 en 8 en leerlingen uit de brugklas. De leerlingen ontdekken in 24 zondagmiddagen welke beroepen bij hen passen. Dit doen we door vrijwillig gastdocenten te laten vertellen over hun beroep. Dat kan een arts zijn, een game-designer, een makelaar, een kok, noem maar op. De lessen worden gegeven in het gebouw van de Woonmensen aan de Deventerstraat.

De school is met name bedoeld voor kinderen die in de thuissituatie minder kansrijk zijn. Bijvoorbeeld doordat ouders een klein netwerk hebben, men thuis niet gewend is om over toekomstdromen te praten of omdat het aan financiële middelen ontbreekt om volop deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten.

Kids College Apeldoorn bestaat binnenkort 5 jaar. Daar hoort een feestje bij, maar omdat we afhankelijk zijn van subsidies, is het budget (zeer) laag.

Om die reden houden we een loterij, met de opbrengst daarvan kunnen we de lustrum bijeenkomst bekostigen en hopelijk kunnen we een deel van de opbrengst toevoegen aan het weerstandsvermogen om het voortbestaan van de school te waarborgen.

 

Wij stellen het zeer op prijs als u ons wilt steunen door 1 of meer loten á € 5,- per stuk wilt kopen.

Er zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door Orpheus (theaterbon en diner), Thermen Bussloo (wellness- arrangement), golfclinic, Apenheul (familiearrangement).

De winnende nummers worden op de lustrum bijeenkomst d.d. 23 maart 2014 bekend gemaakt. Daarnaast zullen de nummers worden gepubliceerd op de website van KCA.

Voor meer informatie over Kids College Apeldoorn verwijs ik u naar de website: kidscollegeapeldoorn.nl