Skip to main content

Walking Football voor 55+ bij AGOVV

april 2018

Niemand is te oud om te voetballen: Walking Football voor 55+ ers bij AGOVV 

Heeft u mooie herinneringen aan de tijd dat u op voetbal zat en wilt u dit opnieuw beleven? Of heeft u nooit gevoetbald, maar lijkt het u leuk om dit alsnog te gaan doen?

Op vrijdag 4 mei 2018 organiseert AGOVV een open dag voor iedereen die interesse heeft in Walking Football. AGOVV voelt zich betrokken bij de maatschappij en wil er daarom voor zorgen dat er voor iedere groep in onze samenleving iets te beleven is op ons prachtige sportpark. Walking Football is een vorm van voetbal die zich daar uitstekend voor leent en die zich richt zich op mannen en vrouwen van ouder dan 55 jaar. Onder het mom van ‘je bent zo oud als je je voelt’ wordt er in wandeltempo gespeeld op een kwart voetbalveld. Een geweldige manier om actief bezig te zijn en de leuke kant van een teamsport te ervaren. Voetballen is gezond, want u bent in beweging en ademt heerlijk de frisse buitenlucht in. Maar het is ook erg gezellig: u speelt samen met leeftijdsgenoten in teamverband. Plezier in het spel en een goede sfeer; dat is het belangrijkste doel!

Lijkt het u leuk om kennis te maken met deze vorm van voetbal? Dan bent u op 4 mei aanstaande van 16:00 uur tot 18:30 uur van harte welkom bij AGOVV op Sportpark Berg en Bos. U kunt zich individueel, of met een team inschrijven. In ieder geval zal een team van Heracles deelnemen en minimaal één team zal AGOVV vertegenwoordigen. Heracles heeft al veel ervaring met Walking Football, zowel in Nederland als in het buitenland. AGOVV nog niet, dus we maken dankbaar gebruik van de kennis en ervaring die Heracles hiermee heeft. Daarom zoeken we mensen die nog geen ervaring hebben op competitieniveau. We willen juist graag de onervaren spelers kennis laten maken met deze leuke vorm van voetbal.
Voorafgaand aan de wedstrijdjes (die door teams van vijf tegen vijf worden gespeeld) krijgt u uiteraard een uitgebreide toelichting op de spelregels. Op het hoofdveld van ons mooie stadion kunt u deze kennis direct toepassen, onder de bezielde begeleiding van onze ervaren voetbaltrainers en verzorgers. In de zogenaamde “derde helft” (na de wedstrijdjes), is er tijd om na te praten en uw ervaringen te delen in de ‘Blauwe Drukte’.

Hopelijk bent u na deze open dag enthousiast geworden over Walking Football. U kunt dit bij ons aangeven en wij zullen in overleg met u zo snel mogelijk starten met trainen. Deze trainingen zullen plaats vinden op woensdagmorgen. Als er voldoende aanmeldingen zijn, kunnen we mogelijk ook deelnemen aan toernooien.

U kunt zich tot uiterlijk 27 april aanmelden voor de open dag via  https://www.agovv.nl/639/walking-football/. Onder dit artikel vindt u het aanmeldingsformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met AGOVV of mailen naar walkingfootball@agovv.nl. ;
Hopelijk tot snel bij AGOVV!