Skip to main content

Apeldoorns Stadskookboek nu verkrijgbaar

U heeft hier op de website reeds wat teksten uit dit stadskookboek kunnen lezen. Nu is dit handboek voor Uw woon- en leefomgeving, zoals de meeste wijkbewoners dat graag willen, voor iedereen met foto’s beschikbaar.

Dik Apeldoorns Stadskookboek aangeboden
Burgemeester John Berends heeft donderdagmiddag 11 december bij kookstudio Millies op feestelijke wijze het “Dik Apeldoorns stadskookboek” aangeboden aan de stad. Burgemeester Berends: “Ik hoop dat het stadskookboek onze inwoners helpt en inspireert om aan de slag te gaan met hun woonomgeving. Voor de dorpen verscheen al eerder een kookboek en hieruit zijn prachtige initiatieven naar voren gekomen. Goed voorbeeld doet goed volgen.”

Na het “Groot Apeldoorn landschapskookboek” en het “Klein Apeldoorns dorpenkookboek” is dit het laatste deel van de trilogie. Het gehele grondgebied van de gemeente Apeldoorn is hiermee voorzien van een inspiratieboek voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan een smaakvol landschap, mooie stad en streekeigen dorpen. Het Dik Apeldoorns stadskookboek is te koop bij onder andere Nawijn en Polak, op Bol.com en bij de uitgeverij Blauwdruk.

Wilt U een indruk krijgen van de wijkteksten (nog in concept) kijk dan op de website onder ‘wetgeving’ > ‘bouwen’ > ‘kookboek’ of klik hier om erheen te gaan.