Skip to main content

Parkflat Arendsburght moderniseert drastisch.

Er zijn zeker mensen in de wijk, die op een leeftijd komen dat men geen zin meer heeft in de dagelijkse beslommeringen van een eigen woning, maar onze prachtige wijk niet uit willen.

De Arendsburght is een uitkomst. Ook als u in de wijk woont en u wilt u ouders of familie dicht bij u hebben: kom eens kijken.arendsburcht

Onder de bezielende leiding van voorzitter Dhr. Govert van Beusekom, is  de Parkflat Arendsburght aan de Soerenseweg, stevig aan het moderniseren. 

De op loopafstand van het Boschbad, aan de bosrand gelegen Parkflat  Arendsburght, is sinds 2010 al een Vereniging van Eigenaren en zoekt verjonging.
De servicevoorzieningen, als maaltijden uit eigen keuken en huishoudelijke hulp, kunnen vanaf nu facultatief worden afgenomen. De keuken is verpacht aan een cateraar. Hierdoor gaan de maandelijkse vaste servicekosten drastisch naar beneden en wordt het voor veel mensen uit Berg en Bos een fantastisch alternatief om gemakkelijker, goedkoper en gezelliger te gaan wonen en toch in de wijk te blijven.
Voor veel mensen wordt het huis- en tuinonderhoud op een gegeven moment toch een last.
De koopprijzen van de appartementen waren erg gedaald en zullen nu naar verwachting weer snel gaan aantrekken; er is momenteel al een wachtlijst voor een driekamer hoekappartement. De meeste appartementen zijn ruim van opzet en modern geoutilleerd.
Wilt u ook eens komen kijken; neem contact op met makelaardij ter Riet, 3553535,