Skip to main content

Ontmoetingsplekken voor iedereen

April 2017

De Gemeente heeft een nieuwe folder uitgegeven waarin mogelijkheden en plekken voor ontmoetingen zijn aangegeven : Ontmoetingsplekken in Apeldoorn

Voor iedereen 
Naast de ontmoetingsplekken die in deze folder genoemd staan, zijn er in Apeldoorn nog veel meer plekken waar activiteiten plaatsvinden. Van sport- en spelactiviteiten tot creatief bezig zijn. Sommige locaties zijn speciaal gericht op alleen kinderen en jongeren uit de wijk. 

Ontmoet elkaar in Apeldoorn  biedt je een overzicht van alle locaties in de gemeente Apeldoorn 

Zinvolle invulling van je dag 
Het hebben van werk of een zinvolle invulling van je dag is voor iedereen belangrijk. Lukt dit niet zelfstandig? Dan is er dagbesteding. Je doet dan mee aan activiteiten, in een groep of alleen. Je ontmoet hierdoor andere mensen en leert nieuwe dingen. Kijk op de website wat je allemaal kunt doen: 

Dagdesteding in Apeldoorn  biedt informatie over passende dagbesteding 

Ontdek je talent 
Een talentplek is begeleid vrijwilligerswerk waarbij je je talent kunt laten zien en ervaring opdoet. Zo draag je een steentje bij aan de maatschappij. Dit kan passend zijn als je een uitkering hebt en je wilt voorbereiden op een betaalde werkplek, maar daarbij hulp nodig hebt. Of als je ondersteuning of begeleiding krijgt vanuit de Wet maatschappelijke onder- steuning (Wmo). 

Talent plekken in Apeldoorn  is het online prikbord met talentplekken in Apeldoorn