Start asfalteringswerk in onze wijk

augustus 2017

KWS Infra gaat, in opdracht van de gemeente Apeldoorn, werkzaamheden uitvoeren in de wijk Berg en Bos.

Onderstaand bericht is door KWS in de wijk verspreid:

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van het asfalt en andere verhardingen, de aanleg van afwateringsvoorzieningen en realisatie van de 30 kilometer zone in de wijk door middel van drempels en plateaus.

Wanneer

De werkzaamheden starten op maandag 28 augustus en zijn verdeeld in drie hoofdfases. Binnen elke hoofdfase zijn subfases opgenomen waarin kruisingen worden afgesloten. Ter verduidelijking is ook een faseringstekening bijgevoegd. Brief en faseringstekening wegenwerk

Het werk is naar verwachting eind november gereed. 

 

Gevolgen voor u
Wij proberen uiteraard zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Op de achterzijde kunt u de werkzaamheden per fase vinden, deze hebben de volgende gevolgen voor u:
• Gedurende freeswerkzaamheden is het mogelijk om het wegvak onder begeleiding van onze verkeersregelaars te passeren. 

• Tijdens werkzaamheden aan de kruisingen zijn alternatieve routes beschikbaar, zodat uw woning bereikbaar blijft. 

• Daar waar u als bewoner door de werkzaamheden niet op uw eigen inrit kunt parkeren, zorgen wij voor vervangende parkeerplaatsen op loopafstand van uw woning. 

• Tijdens het aanbrengen van de asfaltdeklaag is het niet mogelijk om uw woning gedurende een periode van ongeveer 4 uur met gemotoriseerd vervoer te bereiken. Vooraf wordt u geïnformeerd over de exacte datum en tijdstip.


Informatieavond 


Op woensdag 23 augustus organiseren wij een informatieavond in het Fletcher Hotel aan de Soerenseweg 73, inloop tussen 18:30 en 20:30. 


WhatsApp groep

Ook kunt u zich gratis aanmelden voor het ontvangen van informatieberichten via WhatsApp. Dit doet u door “Berg en Bos AAN” te appen naar 06-26 03 52 47. 


Heeft u vragen? 


Voor eventuele vragen over de werkzaamheden kunt u tijdens werkdagen contact opnemen met KWS omgevingsmanager Remko Mulder. Tevens heeft onze omgevingsmanager een wekelijks inloop uur op woensdag tussen 13:00 en 14:00. Ook is er informatie te vinden op www.apeldoorn.nl/wegwerkzaamheden. 


Met vriendelijke groet, namens het projectteam. 
R. (Remko) Mulder
Omgevingsmanager KWS Infra bv
06- 29 78 42 09 | informatieprojecten@kws.nl

Postbus 2905
7301 EH Apeldoorn