Skip to main content

Zaalsport Apeldoorn weer gestart

September 2017

Bij veel mensen staat sporten hoog op het lijstje met goede voornemens: bij de vereniging Zaalsport Apeldoorn kunt u die sportvoornemen goed en voordelig in de praktijk brengen.
We sporten puur recreatief en stellen geen eisen aan vaardigheid en/of niveau. Iedereen is welkom. De meeste leden zijn wat ouder en vinden bewegen belangrijk en komen daarom één keer per week samen om te sporten. Op 11 september 2017 zijn de verschillende zaalsporten van Zaalsport Apeldoorn na de vakanties weer gestart.

 

Er wordt gesport in Apeldoorn (Gentiaanstraat en Agricolastraat) en in Ugchelen (Klingelbeek). Op woensdag en donderavond worden er verschillende zaalsporten beoefend: trimmen, aerobics, volleybal, steps en (lichte) conditietraining. Onze leden zijn meestal de veertig jaar al gepasseerd en willen graag in een ontspannen en rustige setting sporten. Lekker bewegen en plezier staan daarbij voorop. De contributie is laag, € 12,50 per maand voor wekelijks een uur sporten. De contributie wordt volledig besteed aan zaalhuur en gediplomeerde en ervaren trainers. Belangstellenden kunnen vrijblijvend (gratis) twee proeflessen volgen. Alle informatie over de zaalsporten is te vinden opBreng uw goede voornemen in praktijk

We zijn aangesloten bij de Sportraad Apeldoorn.Op verschillende avonden en meerdere locaties is het mogelijk om een zaalsport te beoefenen zoals aerobics/steps, conditietraining en volleybal. Lekker bewegen en plezier staan daarbij voorop. Ook personen die wat ouder zijn, zijn welkom bij onze vereniging. Alle informatie over de sportactiviteiten is te vinden op de website van zaalsport : Website Zaalsport Apeldoorn.

Via een mail naar zaalsportapeldoorn@live.nl kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor twee gratis proeflessen. De contributie is laag (vanaf € 12,50 per maand) en er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden.

Tekst: Zaalsport Apeldoorn